Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Επισκέφθηκε τη Μονή Αγίας Τριάδας



Στα Χανιά βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη του πατέρα του 3 χρόνια μετά τον θάνατό του.
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι αυστηρώς ιδιωτική και όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr δεν έχει προγραμματίσει καμία συνάντηση με φορέα. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε σήμερα να επισκεφθεί τη Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων.
Στο πλευρό του πρωθυπουργού βρίσκεται ο γιος του Κωνσταντίνος, με τον οποίο επισκέφθηκε τη Μονή και είχε συνάντηση σε χαλαρό κλίμα με τον Ηγούμενό της , τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις από ετών και τον οποίο και συνεχάρη για την εγκατάσταση του στην Μονή. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και έχει αναλάβει προσωπικές ενέργειες για την ανακαίνιση του Μοναστηριού. 
Στην παρέα ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κ. Μητσοτάκη.