Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Σκοτώθηκε μία μέρα πριν τα γενέθλιά της σε "τρικάβαλο" στην εθνική στον Πύργο



Συγκλονίζει το τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πύργου Τριπόλεως - Νεκρή μία 22χρονη κοπέλα, που καθόταν ανάμεσα σε έναν 18χρονο και έναν 20χρονο που τραυματίστηκαν σοβαρά...

Μια μέρα πριν τα γενέθλια, για τα 22 της χρόνια, ο θάνατοςτης είχε στήσει καρτέρι. Η Ζ.Θ. από τον Πύργο, έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως στο ύψος της διασταύρωσης Βαρβάσαινας σε τροχαίο δυστύχημα. Επέβαινε μαζί με άλλους δύο νεαρούς σε δίκυκλο «παπάκι» 125cc με κατεύθυνση τη Βαρβάσαινα, όταν συνέβη το μοιραίο.

Την ίδια στιγμή χαροπαλεύει ο 18χρονος Χ.Λ. που οδηγούσε το δίκυκλο, ενώ σοβαρά έχει τραυματιστεί και ο 20χρονος Χ.Τ.

ΦΩΤΟ από ilialive.grΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.grΦΩΤΟ από ilialive.gr
 

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τις τρεις τα ξημερώματα. Τα τρία νέα παιδιά και φίλοι, επέστρεφαν από τον Πύργο, με προορισμό το σπίτι του 18χρονου στη Βαρβάσαινα. Μετά την μεγάλη κατηφόρα στην είσοδο του χωριού, ο οδηγός του δικύκλου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και το μηχανάκι βγήκε από την πορεία του.

Ο 18χρονος που φορούσε κράνος, προφανώς χτύπησε σε κάποια από τις κολώνες που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου, το κράνος διαλύθηκε και ο ίδιος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Η κοπέλα που εκτιμάται πως καθόταν ακριβώς πίσω του, εκτιμάται πως χτύπησε και αυτή σε κάποια κολώνα και ο θάνατός της επήλθε ακαριαία. Ο 20χρονος εκτινάχθηκε και αυτός στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Διερχόμενος οδηγός αντιλήφθηκε λίγη ώρα αργότερα πως είχε συμβεί τροχαίο στο σημείο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ και την Τροχαία Πύργου. Τρία ασθενοφόρα μετέφεραν τα νεαρά παιδιά στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 22χρονης. Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τα σοβαρότατα τραύματα του 18χρονου, αλλά και του επίσης τραυματισμένου 20χρονου.