Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 4χρονου Βασιλάκη



Στο νεκροταφείο της Παλλήνης παίχηκε η τελευταία πράξη του δράματος της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι. Κηδεύτηκαν ο 4χρονος Βασιλάκης και ο πατέρας του. Το παιδί σκότωσε ο ίδιος ο 27χρονος πατέρας του ο οποίος στην συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του. Αυστηρά μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από το νεκροταφείο.
Η τελευταία πράξη του δράματος που εκτυλίχθηκε στο Χαλάνδρι με έναν 27χρονο πατέρα να σκοτώνει το 4χρονο παιδί του και στην συνέχεια να αυτοκτονεί, παίζεται στο νεκροταφείο της Παλλήνης. Συγγενείς του μικρού 4χρονου Βασιλάκη έφτασαν στο νεκροταφείο της Παλλήνης προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο. Το ίδιο και συγγενείς του 27χρονου πατέρα του. Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην σημειωθούν έκτροπα από τους πενθούντες συγγενείς. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 4χρονου παιδιού και η μητέρα του δράστη και αυτόχειρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από συγγενείς η κηδεία του παιδιού και η ταφή του έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο ιερέας διάβασε τον αυτόχειρα και στην συνέχεια έγινε η ταφή του. Το τετράχρονο ήταν να αβάφτιστο λένε συγγενείς που βγήκαν από το νεκροταφείο και γι’ αυτό δεν το διάβασε ο παπάς! Θα το βάφτιζαν το καλοκαίρι…

Η 21χρονη μητέρα του μικρού Βασιλάκη δεν άντεξε την συγκίνηση και λιποθύμησε.
Λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι έφτασαν στο νεκροταφείο της Παλλήνης δυο νεκροφόρες με τον πατέρα και τον γιο να οδηγούνται στην τελευταία τους κατοικία.