Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Καραιβάζ στη γενέτειρα του στη Δράμα



Η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή (11/4) στις 15:00,στο χωριό του, την Καλλίφυτο Δράμας, εκεί όπου γεννήθηκε.
Τα νεότερα από την εξέλιξη των ερευνών..

Το κουβάρι της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικές αρχές.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν στη διάθεσή του βίντεο από την προσέγγιση και τη διαφυγή των δραστών, ενώ έχουν χαρτογραφήσει και μέρος των διαδρομών που ακολούθησαν. Ωστόσο συνεχίζουν την προσπάθεια να εντοπίσουν επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό που θα δώσει περαιτέρω στοιχεία για την πορεία τους.

Τα στελέχη που έχουν αναλάβει την έρευνα αναζητούν σκούτερ, μάρκας Beverly, σκούρου χρώματος, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υλικό λίγο πριν την αλλαγή οχήματος διαφυγής. Ετσι, διεξάγεται παράλληλη έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί η πορεία του δεύτερου οχήματος από εκεί και πέρα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει βρεθεί ή δηλωθεί κάποιο δίκυκλο με αυτά τα χαρακτηριστικά.