Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Σφοδρή αντιπαράθεση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τη δήμαρχο Μάνδρας on air



Στη δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη επιτέθηκε ευθέως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Μιλάτε πολύ δήμαρχε. Αυτές τις ώρες, δεν μιλάνε, κάνουν πράγματα» ξεκίνησε τον καυγά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καθώς η δήμαρχος διέψευσε ότι υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς στο Θριάσειο.

«Δεν μπορεί να έχετε κάνει καταμετρήσεις μόνο σε 300 σπίτια» επέμεινε ο κ. Κωνσταντινέας. Η κυρία Κριεκούκη αντέδρασε χαρακτηρίζοντάς τον απαράδεκτο, ενώ ο κ. Κωνσταντινέας δεν άλλαξε ύφος, κατηγορώντας τη δήμαρχο πως «την περίοδο 2007-2010 ήσασταν δήμαρχος, είχατε την πολεοδομία και έχτιζαν πάνω στα ρέματα. Δεν θα λαϊκίζετε γιατί έχουν χαθεί 19 ψυχές».

Η κυρία Κριεκούκη απάντησε: «Να πάει στην Καλαμάτα να πουλήσει τσαμπουκά… Αυτός είναι λαϊκισμός» ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε υπερασπιζόμενος την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου: «Εσύ γυρνάς στη Μάνδρα και βγαίνεις σε 200 εκπομπές από το πρωί μέχρι το βράδυ και κατηγορείς την περιφερειάρχη. Να πας στα σπίτια να δεις τι γίνεται».

 Από τον τρόπο που μιλάει πρέπει να είναι και πολύ χαμηλό το μορφωτικό του επίπεδο, είπε η δήμαρχος Μάνδρας