Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σε νοσοκομεία δούλευε ο 49χρονος πρωταγωνιστής του θρίλερ στην εθνική οδό - Έπασχε από διπολική διαταραχή



Από τρία νοσοκομεία είχε περάσει ο 49χρονος κουράρωντας ο ίδιος άλλους ψυχικά ασθενείς ως εργοθεραπευτής.

Ένας άνθρωπος που όπως αποδείχθηκε, μπορούσε να γίνει πραγματικά επικίνδυνος, εργαζόταν σε δημόσια νοσοκομεία και φρόντιζε άλλους ψυχικά ασθενείς. Μοιάζει αδιανόητο κι όμως είναι αυτό που πραγματικά συνέβη, στην περίπτωση του 49χρονου. Του ανθρώπου που οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό για 170 χιλιόμετρα, πετούσε τα ρούχα του εν κινήσει στους αστυνομικούς και τελικά σκοτώθηκε όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε περιπολικά…

Η αποκάλυψη που σοκάρει

Σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο 49χρονος έπασχε από διπολική διαταραχή. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε, να εργαστεί όχι σε ένα αλλά σε τρία δημόσια νοσοκομεία ως εργοθεραπευτής. Κούραρε ο ίδιος, άλλους ανθρώπους, ψυχικά ασθενείς. Κάποιες φορές έπαιρνε άδειες για να νοσηλευτεί ο ίδιος, για το δικό του πρόβλημα και μετά, επέστρεφε κανονικά στη δουλειά του!

Σύμφωνα με το ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο 49χρονος δούλεψε στο νοσοκοεμίο των Τρικάλων και το 2008 πήγε στο νοσοκομείο Λάρισας. Από εκεί πήρε απόσπαση για το νοσοκομείο του Βόλου όπου ήταν και το τελευταίο που εργάστηκε.

Όπως είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, ο διοικητής του νοσοκομείου Λάρισας «ως εργοθεραπευτής απασχολούσε ασθενείς με ψυχικά νοσήματα για να αντιμετωπίσουν καλύτερα την ασθένειά τους. Ήταν γνωστό ότι ήταν ψυχικά άρρωστος. Γνωρίζω ότι όταν λάμβανε τη θεραπεία του ήταν συνεργάσιμος και φιλότιμος. Δεν γνωρίζω αν το τελευταίο διάστημα τα έπαιρνε ή όχι (τα χάπια του)».

Σε αυτό το τελευταίο, για το αν έπαιρνε τα χάπια του δηλαδή, απαντάει μία φίλη της οικογένειας, σύμφωνα με την οποία, υπήρχαν κάποια διαστήματα που ο 49χρονος δεν έπαιρνε τα φάρμακά του.

 Δείτε το σχετικό βίντεο: