Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ρόδος: Βρετανοί τουρίστες πλήρωσαν 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά - Δείτε ΦΩΤΟ



Mια παρέα Βρετανών τουριστών, που βρίσκεται για διακοπές στη Ρόδο, ήθελε να ξεδιψάσει, αλλά τελικά έφυγε με νεύρα από μαγαζί στην Παλιά Πόλη, όταν είδε τον λογαριασμό. Κι αυτό γιατί οι Βρετανοί τουρίστες κλήθηκαν να πληρώσουν 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά.

Δεν έχουν περάσει, μάλιστα, λίγες μέρες από το περιστατικό στη Μύκονο, όπου τουρίστες πλήρωσαν… χρυσά 6 καλαμαράκια, ένα ακόμη αντίστοιχο περιστατικό κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Η Βίκι Σκοτ, μέλος της παρέας των Βρετανών που είχε αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία στη Ρόδο έκανε τη σχετική καταγγελία με ανάρτηση στον λογαριασμό στο Facebook.

«Κατακλέβουν τους τουρίστες»

Σύμφωνα με την ίδια, η παρέα που κάθισε σε κατάστημα στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων, στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, πλήρωσε 82 ευρώ για οκτώ αναψυκτικά. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, της ακρίβειας που επικρατεί είναι ότι ένα μιλκσέικ χρεώθηκε 14 ευρώ.

«Δεν πρέπει σε ανθρώπους σαν κι αυτόν να κατακλέβουν τους τουρίστες», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της και καλεί τους χρήστες του Facebook να διαδώσουν το post της, προκειμένου να μην έχουν κι άλλοι την ίδια τύχη. Ηδη, η ανάρτησή της έχει αναδημοσιευθεί πάνω από 600 φορές ενώ έχει περισσότερα από 560 σχόλια.

Για το συγκεκριμένο κατάστημα στην Παλιά Πόλη της Ρόδου έχουν γίνει δεκάδες αρνητικά σχόλια στο Tripadvisor, τόσο για τις τιμές όσο και για την ποιότητα των ποτών και των φαγητών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.