Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Στο φως συνομιλία σοκ



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου πριν 11 χρόνια μετά τις δύο συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν.

Οι δύο άντρες που συνελήφθησαν οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου ενώπιον του Ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου Μάριου.

Πρόκειται για δύο άνδρες, 53 και 54 ετών, που φέρονται να ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απήγαγε και δολοφόνησε τον 26χρονο Μάριο. Υπενθυμίζεται, ότι η σορός του άτυχου άνδρα δεν έχει βρεθεί έως σήμερα.

Οι συνομιλίες που τους έκαψαν

Για τους δύο άντρες έχουν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο».

Είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου, για την οποία μέχρι σήμερα η μητέρα του και η Δικαιοσύνη ζητούν απαντήσεις.

Η ΕΡΤ έφερε στο φως την έκθεση του Καναδού ερευνητή που προσέλαβε η οικογένεια για τη διερεύνηση του εγκλήματος και ήταν ο πρώτος που έκανε λόγο  για τον τρόπο που οι δράστες εξαφάνισαν το πτώμα του Μάριου.

Στην έκθεση του ερευνητή της οικογένειας αναφέρεται: «Στις 28 Αυγούστου 2012, στις 11 πμ, ο Πέτρος, ο Γιώργος και ο Μιχάλης […] φεύγουν με το κόκκινο φορτηγάκι του Μιχάλη και μερικές σακούλες με κάρβουνο πίσω για να πάνε να πάρουν το πτώμα του θύματος που είναι κλειδωμένο σε τοποθεσία κοντά στα Βίλια».

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του ερευνητή της οικογένειας: «Το φτιάξατε; Κάνατε τη δουλειά;»

1ος Κατηγορούμενος: «Τελείωσε, τελείωσε, τελείωσε. […] Δεν φαντάζεσαι πόσο απαίσια ήταν η μυρωδιά από τα καμένα».

 

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη βλέπει επιτέλους «φως» στην άκρη του τούνελ, μετά τις δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του γιου της και ελπίζει να ανοίξουν στόματα και να βρει τη σορό του παιδιού της.

«Ευχαριστώ το Θεό που αργεί αλλά δεν λησμονεί. Έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Η ελληνική Δικαιοσύνη, έκανε, κάνει και θα κάνει πάντα το καλύτερο και τους ευχαριστώ. Περιμένω να ολοκληρωθεί όλη αυτή η ιστορία και να συλληφθούν οι υπόλοιποι που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση, την άσχημη ιστορία που έχει τραβήξει ο γιος μου» συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, μιλώντας στο MEGA και ξεσπά σε δάκρυα.