Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ραγδαίες εξελίξεις: Eπίθεση με βιτριόλι: Τα νέα στοιχεία και ο διάλογος των 2 γυναικών στο messenger



Την Παρασκευή, η 34χρονη Ιωάννα, θύμα της φρικτής επίθεσης, έδωσε συμπληρωματική κατάθεση, στον απόηχο της σύλληψης της 35χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται ως η βασική ύποπτη.
«Η γυναίκα που μου επιτέθηκε ήταν περίπου 1,65 με 1,70, το χρώμα των ματιών της ήταν σκούρο καστανό, ήταν αδύνατη και το χρώμα των μαλλιών της ήταν σκούρο καστανό» φέρεται να είπε η 34χρονη Ιωάννα στους αστυνομικούς.

Στο άκουσμα του ονοματεπώνυμου της 35χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το θύμα δάκρυσε. Μάλιστα, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έδειξαν στην Ιωάννα τη φωτογραφία της φερόμενης δράστιδος, εκείνη απάντησε: «Την γνωρίζω, δεν έχω φιλικές σχέσεις μαζί της και δεν έχω καμία έχθρα μαζί της».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA στη ΓΑΔΑ, η 35χρονη γυναίκα είναι αποστασιοποιημένη από όλα τα γεγονότα, λέγεται μάλιστα πως δεν θέλησε να επικοινωνήσει ούτε με τους γονείς της.
Την επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα μέσω messenger αποκάλυψε το Star. Είναι η πρώτη επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες για τον άνδρα που αποτέλεσε εν αγνοία του «μήλον της Έριδος». Η επικοινωνία έγινε τον Νοέμβριο του 2018.

35χρονη: Γειά σου είμαι η E. Θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν. ;
Ιωάννα: Όχι βέβαια… Μου έκανε αίτημα φιλίας και το αποδέχτηκα.
35χρονη: Εντάξει. Γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.
Ιωάννα: Οκ.
35χρονη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;
Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω μου δίνει την εντύπωση ότι κοιτά πολλές.
35χρονη: Ιωάννα σε ευχαριστώ…
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η Ιωάννα διέγραψε από το facebook τον επιχειρηματία. Μετά από κάποιους μήνες, όμως, της κάνει πάλι αίτημα φιλίας, εκείνη το αποδέχεται και της στέλνει μήνυμα ότι είναι ελεύθερος και ότι δεν έχει σχέση με την Ε. Η Ιωάννα δεν απαντά.