Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ψάχνουν αγνοούμενη κάτω από ιδιωτική εκκλησία..



Στα θεμέλια μιας ιδιωτικής εκκλησίας, στο χώρο ελαιουργείου στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας (Μιτζέλα), αναζητά η αστυνομία ίχνη της αγνοούμενης Μαριάννας Κοντούλη. Πρόκειται για μια εύπορη καθηγήτρια χορού από την Αμαλιάπολη, κάτοικο Κηφισιάς, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2002 σε ηλικία 70 ετών.

Την πληροφορία για τις έρευνες στο ελαιουργείο δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας.

Το Μάιο του 2018 καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας τρία άτομα, με ποινές 7-9 χρόνια κάθειρξης, για παράνομες μεταβιβάσεις πέντε ακινήτων και εκατό στρεμμάτων γης της Κοντούλη τα οποία βρέθηκαν στα χέρια τρίτων με πληρεξούσιο το οποίο όμως συντάχθηκε μετά την εξαφάνιση της εύπορης μπαλαρίνας.

Πρώτοι στη δίκη κατέθεσαν η αδελφή και ο γαμπρός της καθηγήτριας που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζονται για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να βρεθεί το πτώμα της.

Σημαντική ήταν και η κατάθεση συμβολαιογράφου του Βόλου που ανέφερε ότι η Κοντούλη, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, είχε απευθυνθεί στην ίδια. Η αγνοούμενη φέρεται να της είπε ότι ένας από τους κατηγορούμενους της είχε «φάει την περιουσία» και ζητούσε ανήσυχη να μάθει τι της είχε απομείνει.

Οι έρευνες της αστυνομίας στο ελαιουργείο της Αμαλιάπολης θα συνεχιστούν και σήμερα.

Λευτέρης Ευαγγέλου εφ. ΚΟΣΜΟΣ (kosmoslarissa.gr)