Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 18. Φεβρουαρίου 2020

Προτομή του Κώστα Αρβανίτη θα τοποθετηθεί στο Μάτι...Ο θάνατός αυτού του υπέροχου ανθρώπου έφτασε ακόμη και στα ανώτερα πολιτικά σκαλοπάτια αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Η οικογένεια της γνωστής τραγουδίστριας Σοφίας Αρβανίτη έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς ο αδελφός της Κώστας, ο ήρωας ψαράς της φωτιάς στο Μάτι, έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

 «Έκανε και έναν ατομικό αγώνα με χειρουργεία, γιατί πάλευε με τον καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά τώρα…», δήλωσε η τραγουδίστρια στο Open για τον ήρωα ψαρά της φωτιάς στο Μάτι, που έσωσε δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονταν στη θάλασσα και καλούσαν για βοήθεια.

Η χήρα του Κώστα Αρβανίτη, μιλώντας στον AΝΤ1, περιέγραψε τις στιγμές εκείνες, όταν έφτασαν με τη βάρκα στο Μάτι. Όπως δήλωσε, ο άντρας της φώναζε με όση δύναμη του είχε αφήσει ο καρκίνος που τον ταλαιπωρούσε.
Η κηδεία του Κώστα Αρβανίτη, όπως γνωστοποίησε το Μέγαρο Μαξίμου, θα γίνει δημοσία δαπάνη. «Ο Κώστας Αρβανίτης θα αποτελεί παράδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr θα τοποθετηθεί η προτομή του στο Μάτι ως ένδειξη φόρου τιμής γι΄αυτόν ήρωα…