Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πρόκληση και κοροϊδία: Τρόφιμα με ετικέτα «Μακεδονία» πουλάει ο ίδιος ο Ζάεφ!



Μέχρι και ο ίδιος ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ γράφει στα «παλιά του τα παπούτσια» τη Συμφωνία των Πρεσπών, κάτι που αποδεικνύεται ξεκάθαρα από τις ετικέτες στα προϊόντα της εταιρείας της οικογένειάς του, που πωλούνται στη Γερμανία.

Ο λόγος για τα προϊόντα της εταιρίας Mama’s που ανήκει στην οικογένεια Ζάεφ, στις ετικέτες προέλευσης των οποίων είναι ξεκάθαρο το «Mazedonien», χωρίς να γίνεται καμία αναφορά φυσικά σε «Βόρεια» ή οποιονδήποτε άλλον προσδιορισμό.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Δημοκρατία» προέρχονται από την αλυσίδα super market Real στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και ελήφθησαν προ λίγων ημερών.

Όσο λοιπόν ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας δεν «καταφέρνει» να αλλάξει το όνομα της χώρας του στις ετικέτες των προϊόντων της οικογένειάς του, κανείς στη χώρα μας δεν τολμά να αναδείξει την ξεκάθαρη παραβίαση της Συμφωνίας

 Οι παραβιάσεις της συμφωνίας είναι συνεχείς από την πλευρά των Σκοπίων και αυτό καθιστά επιβεβλημένη την ακύρωση της συμφωνίας άμεσα, παρά τις όποιες νομικές δικλείδες είχαν προβλέψει οι «αρχιτέκτονές» της.

Το ερώτημα που κυριαρχεί στον ελληνικό λαό είναι «γιατί πρέπει να ενδιαφέρεται μόνο η Ελλάδα για την καλή τη πίστει πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας, όταν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί δεν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο;».