Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Πρώην παίκτης ριάλιτι ο άνδρας που εισέβαλε χθες με αυτοκίνητο στο Εφετείο Αθηνών



Συνελήφθη πρωινές ώρες της 13-8-2022, ο 33χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι, Βασίλης Γοργολίτσας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικήςγια παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο άνδρας ήταν φανερά υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης μικροποσότητα κοκαΐνης – περίπου 200 γραμμάρια-, περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc και mdma. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί.

 

Ο συλληφθείς, δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που χειρίζονται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μέσα από μισόλογα και ακατάληπτες φράσεις, από τη μια έλεγε πως «Με έχει στείλει ο Θεός» και την άλλη πως «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ».

Αυτό που έχει σημασία για τους αστυνομικούς είναι η προέλευση των χρημάτων, του «θησαυρού» που κουβαλούσε σε σακ βουαγιάζ και είχε καταχωνιάσει και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο 34χρονος και αν είναι μέλος κυκλώματος ναρκωτικών που ρίχνει κόκα, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια στα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνου.