Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πωλητήριο στην υπερπολυτελή θαλαμηγό της Γιάννας Αγγελοπούλου! (φωτό)



Το εντυπωσιακό γιοτ του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου, αποτελεί ένα από τα πιο πολυτελή σούπερ γιοτ στον κόσμο.

Το «Okto» πρόκειται να αλλάξει ιδιοκτήτη και ήδη οι προσφορές που δίδονται ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το "secret".

 

Το σκάφος κατασκευάστηκε το 2014 από την εταιρεία ISA στην Ιταλία, στο ναυπηγείο της Ανκόνα, και παραδόθηκε στην οικογένεια Αγγελοπούλου το 2015. Το εξωτερικό του έχει σχεδιάσει ο Andrea Vallicelli , ενώ οι εσωτερικοί χώροι φέρουν την υπογραφή του Alberto Pinto.

 

Πρόκειται για ένα σκάφος τεσσάρων καταστρωμάτων με ένα ultra-cool μαύρο κύτος και μια αλουμινένια υπερκατασκευή σε σκούρο ασημί.

Η χρήση των καμπυλωτών σχημάτων και των κεκλιμένων στιλιστικών γραμμών δημιουργεί μια αίσθηση ροής σε όλη τους εξωτερικούς χώρους επισκεπτών και προσθέτει στη λειτουργική διαρρύθμιση των χώρων του καταστρώματος περνώντας χωρίς κόπο στο πλούσιο εσωτερικό του.

Θεωρείται η επιτομή του στυλ και της πολυτέλειας στην κατηγορία του. Το σκάφος μεταξύ άλλων διαθέτει δύο τζακούζι, πισίνα ιδιωτικό γυμναστήριο, ελικοδρόμιο και κατάστρωμα 80τμ , ιδανικό για ηλιοθεραπεία και πάρτι. Διαθέτει πέντε καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα. Το σαλόνι-κινηματογράφος του σκάφους είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο σύστημα ήχου, καθώς και μια τηλεόραση με οθόνη plasma 103 ιντσών για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία εν πλω.

Διεκδικείται από τουλάχιστον 10 yacht brokers, με «βαριά» ατζέντα πελατών. Εν τω μεταξύ, το κόστος ενοικίασής του ανά εβδομάδα ανέρχεται στα 400.000 ευρώ.

 

 

Δείτε εικόνες: