Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πολάκης: Δεν μπορούν να διανοηθούν κάποιοι ότι κλείνουν δουλειές χωρίς να πέφτουν μίζες



«Ο τρόπος που δουλεύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το σύστημα της Δικαιοσύνης δημιουργεί το αίσθημα και το αποτέλεσμα της τελικής ατιμωρησίας», τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Όπως σημειώνει, έχουν διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη υποθέσεις διαφθοράς στον χώρο της Υγείας, «αλλά κάποιοι εισαγγελείς δεν τις προχωράνε, βρίσκονται στα συρτάρια».

Ο κ. Πολάκης ασκεί κριτική στην ΠΟΕΔΗΝ λέγοντας ότι «δημοσιεύει fake news και διοργανώνει fake διαδηλώσεις...», ενώ «ο τρόπος της είναι οργανικό στοιχείο της γραμμής της “αριστερής παρένθεσης”».

Για τις επιθέσεις που δέχεται ο Πάνος Καμμένος σχετικά με την επισκευή των F-16 και την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, ο κ. Πολάκης τις αποδίδει σε «συγκεκριμένο σύστημα συμφερόντων», καθώς όπως τονίζει «δεν μπορούν να διανοηθούν κάποιοι ότι κλείνουν δουλειές χωρίς να πέφτουν μίζες σε πολιτικά πρόσωπα», ενώ ταυτόχρονα «στοχοποιούν τον μικρό εταίρο της κυβέρνησης, ώστε να δημιουργήσουν συνθήκες πτώσης της».