Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και μου φώναζε το εγγόνι: Παππού, αγκαλιά, παππού



«Το μόνο που ξέρω είναι ότι ένας δολοφόνος ζει ακόμα, τα παιδιά μου δεν γυρνάνε πίσω», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα που είδε τον 31χρονο πρώην σύζυγο της κόρης της να σκοτώνει μέσα στο σπίτι της στη Μακρινίτσα τα δύο της παιδιά. «Ήταν αγγελούδια όνομα και πράγμα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», είπε από την πλευρά του ο πατέρας που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Αμφότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος δεν θα περάσουν ξανά το κατώφλι του σπιτιού τους. «Ξεκίνησε από την αυλή, ήρθε πάνω και έσπασε την τζαμαρία της πόρτας. Δεν τα κατάφερε να μπει και πήγε από την κάτω πόρτα, χτύπησε τη σύζυγό μου και μετά ανέλαβε την κόρη μου», δήλωσε επίσης ο πατέρας περιγράφοντας τη στιγμή της δολοφονίας. «Βγαίνοντας έξω δεν πρόλαβε ο γιος μου και τον κοπανάει μία και τον βρήκε στην καρδιά», είπε ακόμη. «Άκουγα φωνές και μετά σταμάτησαν. Λέω τι έγινε μου τους σκότωσε όλους. Κατεβαίνω και βλέπω πρώτα το κορίτσι και έρχομαι και βλέπω τον γιο μου», λέει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας.

Μέσα σε 10 λεπτά έχασαν τα πάντα, όταν ο 31χρονος μπήκε σε κατάσταση αμόκ στη μονοκατοικία, το μόνο που σκέφτηκε ο πατέρας της Κωνσταντίνας ήταν να προστατέψει το εγγόνι του. «Πήγα στην κρεβατοκάμαρα και κλείστηκα εκεί μέσα και μου φώναζε το εγγόνι: "Παππού, αγκαλιά, παππού"».

 
«Τελευταία μας απειλούσε, αλλά λέγαμε δεν θα κάνει τίποτα. Και όμως τα εννοούσε», δηλώνει η μητέρα των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους από το χέρι του 31χρονου.