Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Πέραμα: Ταυτοποιήθηκε ο 16χρονος που διέφυγε τη σύλληψη..Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του..



Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 16χρονου Ρομά που διέφυγε κατά την καταδίωξη στο Πέραμα, τα ξημερώματα του Σαββάτου (23.10.2021), καθώς πλέον έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές.

Πρόκειται για τον τρίτο από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο και κατάφερε να εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 21χρονου και τον τραυματισμό ενός άλλου 16χρονου στο Πέραμα.

Αρχικά, μάλιστα ο τραυματίας αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία του όμως λίγο αργότερα οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν και αυτόν.

Συλλήψεις επτά αστυνομικών

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι οι περισσότεροι από τους επτά αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό έχουν πυροβολήσει. Η έρευνα για την υπόθεση στο Πέραμα διεξάγεται από το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, παρουσία εισαγγελέα.

Από την αρχική νεκροψία του ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα, ο νεκρός φαίνεται πως έχει περισσότερα από ένα τραύματα από σφαίρες στο σώμα του. Ολοκληρωμένο συμπέρασμα για τον αριθμό των τραυμάτων και τα αίτια θανάτου του 20χρονου θα προκύψει από τη νεκροτομή που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.