Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Παύλος Χαϊκάλης: Ο γάμος, η κουμπάρα και η απογοήτευση της νύφης που δεν θα βάλει νυφικό



Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης είναι πλέον στην τελική ευθεία προετοιμασιών για να ντυθεί τρίτη φορά γαμπρός και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. 

«Είναι ερωτευμένο ζευγάρι, εδώ και καιρό το σχεδίαζαν, όμως κάτι η προεκλογική περίοδος κάτι τα τρεξίματα και οι υποχρεώσεις του Παύλου πήγε λίγο πίσω η διαδικασία. Πάντως η μελλοντική σύζυγος του Παύλου επέμενε να κάνει θρησκευτικό γάμο, ήθελε να ζήσει το παραμύθι αυτό με τον άντρα που ερωτεύτηκε, αλλά τελικά μετά από συζητήσεις με τον Παύλο κατέληξαν στην απόφαση του πολιτικού γάμου, αν και αυτό τη στενοχώρησε λίγο» σημειώνει ο άνθρωπος του περιβάλλοντος του ζευγαριού που στέλνει τις ευχές του για ένα υπέροχο ταξίδι και για τους δύο στη νέα τους κοινή και επίσημα ζωή.

Η κουμπαριά με τη Λαμπίρη δεν είναι διόλου τυχαία, σύμφωνα με τον ίδιο, καθώς «έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον Παύλο υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση οπότε ήταν λογικό να της ζητούσε να είναι μάρτυρας στη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής του».