Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πάτρα: Έχασε την μάχη με τη ζωή το 3χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο



Δεν κατάφερε να μείνει στην ζωή το 3χρονο κοριτσάκι που είχε τραυματιστεί σοβαρά, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στην παραλιακή οδό στις Ιτιές Πατρών. Το 3χρονο κορίτσι, παρέμενε διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, έχοντας υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η κατάσταση του 3χρονου κοριτσιού ήταν πολύ σοβαρή και όλοι ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή για ένα θαύμα. Το κοριτσάκι δεν ανταποκρινόταν στην θεραπεία που ακολουθείτο από τους ιατρούς, ενώ φειδωλός στις δηλώσεις για την πιθανή εξέλιξη της πορείας της υγείας του παιδιού, ήταν ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης.

Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2019 στην Ιτιές Πατρών. Το Ι.Χ αυτοκίνητο που χτύπησε το μικρό αγγελούδι το οδηγούσε ένας 50χρονος. Το αυτοκίνητο παρέσυρε το κοριτσάκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, την στιγμή που φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μόνο του. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας, διεκομίσθη στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου. Κάμερα ασφαλείας καταστήματος κατέγραψε το ατύχημα και τις πρώτες αντιδράσεις των οικείων της.