Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Πατέρας φοιτήτριας: Ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας της κόρης μου αστυνομικοί της Ρόδου


Ηθικούς αυτουργούς στη δολοφονία της κόρης του χαρακτηρίζει ο πατέρας της φοιτήτριαςτους αστυνομικούς στη Ρόδο, που πριν από ένα χρόνο δεν είχαν καταγράψει την καταγγελία της για βιασμό.

Τους κατηγορεί ότι συγκάλυψαν το περιστατικό και δεν έκαναν όσα προβλέπονται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ρόδο χαρακτήρισε τις αστυνομικές αρχές του νησιού «ηθικούς αυτουργούς» του εγκλήματος, αφού, κατά τον ίδιο, δεν είχαν καταγράψει την καταγγελία της κόρης του για βιασμό, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Όπως λέει, η κόρη του είχε καταγγείλει το γεγονός μαζί με τρεις φίλες της και ο αστυνομικός με στον οποίο είχε απευθυνθεί δεν κατέγραψε ούτε τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου. «Είναι δυνατόν να μην παίρνει κάποια δικά μας τηλέφωνα να μας ενημερώσουνε (...) Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί, αυτό να γράψετε», λέει χαρακτηριστικά.

«Πήγε το κορίτσι και το διώξανε γιατί λέει πέρασε μία εβδομάδα. Και επειδή πέρασε; Δεν έπρεπε να πάρουν τα στοιχεία, να δουν το κορίτσι και τι έγινε;» αναρωτιέται ο πατέρας.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της νεκρής φοιτήτριας έχει ζητήσει αναπαράσταση του εγκλήματος. «Εκεί θα αναδειχθούν τα ψέματα των δύο κατηγορουμένων», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας.