Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πατέρας Δώρας: Ήταν συμβόλαιο θανάτου- Όσοι εμπλέκονται θα με βρουν στην πόρτα τους"



Ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο, μίλησε στην τηλεόραση του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις επόμενες κινήσεις του.

Όπως αποκάλυψε, η εταιρεία ανέθεσε στον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ παράλληλα κάλεσε όποιον γνωρίζει ή έχει δει κάτι για την υπόθεση να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Ο κ. Ζέμπερης υποστηρίζει πως ο θάνατος της κόρης του ήταν συμβόλαιο θανάτου και επανέλαβε πως η κόρη του δεχόταν απειλές και πως ο θάνατός της σχετίζεται με υποθέσεις που χειριζόταν. Ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς του καθ' ομολογίαν δράστη, απάντησε: «τον πιστεύω. Και μόνο που ήξερε ότι το παιδί είχε στην τσάντα του τα στικάκια της δουλειάς, τον πιστεύω. Αυτό το ήξερα μόνο εγώ, ο Γιάννης και η Δώρα και η προϊσταμένη της στη δουλειά. Της είχαν σβήσει μία υπόθεση από τον υπολογιστή, της είχαν πειράξει ξανά τη δουλειά της και αναγκαζόταν το παιδί να κουβαλάει τα στικάκια γιατί φοβόταν μην την βάλουν φυλακή με τις παρανομίες που γίνονταν στη δουλειά της».

Δείτε το βίντεο: