Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Παναγούλης: Βουλευτές μου έχουν πει ότι υπάρχουν κι άλλα βίντεο



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε ότι έχει προσφερθεί να βοηθήσει τον Κασιδιάρη και τους υπόλοιπους στο δικαστήριο, καθώς δεν έχει καμία σχέση μαζί τους
«Τα στοιχεία που διαθέτω προέρχονται από μαρτυρίες βουλευτών εκτός ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής, που μου έχουν πει ότι υπάρχουν κι άλλα βίντεο με συνομιλίες που διαθέτουν οι χρυσαυγίτες», αποκάλυψε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στάθης Παναγούλης.

Ο κ. Παναγούλης ερωτηθείς στην πρωινή εκπομπή του Mega για τις δηλώσεις που έκανε ότι ο κόσμος θα δει και πολύ χειρότερα αν βγουν και τα υπόλοιπα βίντεο της ΧΑ, δείχνοντας πως γνωρίζει ότι υπάρχουν και άλλες μαγνητοσκοπημένες συνομιλίες, απάντησε ότι υπάρχουν βουλευτές που έκαναν αυτές τις συνομιλίες και το παραδέχτηκαν.

Από την άλλη πλευρά αρνήθηκε ότι έχει προσφερθεί να βοηθήσει τον Κασιδιάρη και τους υπόλοιπους στο δικαστήριο, καθώς δεν έχει καμία σχέση μαζί τους, εκτός από μια καλημέρα που τη λέει σε όποιον του την ευχηθεί και ο Κασιδιάρης ήταν ένας εξ αυτών.

Παράλληλα επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη για τα υποννοούμενα που άφησε περί σχέσεων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με αυτούς της ΧΑ, λέγοντας ότι αυτός έχει πολεμήσει τον φασισμό, έχει χάσει δύο αδέφια από αυτόν ακι οι γονείς του βρέθηκαν στην φυλακή.