Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Πάγκαλος: Φώφη συνεργάσου με Σταύρο και Λεβέντη να διώξουμε τον Καμμένο



Προς το παρόν το τηλέφωνο της Φώφης Γεννηματά βουίζει συνέχεια. Θέλω να τη συγχαρώ πραγματικά, με τον συνδυασμό των συμμαχιών και της παρουσίας της, ήταν σημαντική επιτυχία ότι το ΠΑΣΟΚ ανέκοψε την πτώση του,  δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος για το εκλογικό αποτέλεσμα και τα ποσοστά που πήρε η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο Θ. Πάγκαλος προτείνει ακόμα στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να φέρει στους «κόλπους» του κόμματος το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων. «Η Φώφη αυτή τη στιγμή πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία, επειδή είναι το μεγαλύτερο κόμμα στον κεντροαριστερό χώρο, το πρώτο σε αποτελέσματα, για να κάνει μια κίνηση προς τον κ. Θεοδωράκη και προς τον κ. Λεβέντη».

Σε αυτή την περίπτωση, όπως τονίζει ο πρώην υπουργός «με αυτή τη συμπαγή δύναμη 25, 27, 30 ψήφων, θα μπορούσαμε να έχουμε μια συνεργασία με τη κυβέρνηση με άλλους όρους, υπό τον όρο να σηκωθεί να φύγει ο κ. Καμμένος. Δεν έχει καμιά δουλειά σε μια συμμαχία με την Αριστερά!» κατέληξε

Ωστόσο πήρε θέση ακόμα και για τις εσωκομματικές διαδικασίες στη Ν.Δ. και τον επόμενο αρχηγό της προτείνοντας ως καταλληλότερο τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι η ΝΔ πρέπει να κάνει στροφή προς τον εξευρωπαϊσμό της χώρας. Να πιάσει τους μοντέρνους νέους, να είναι κάτω των 45 ετών κι έχω κάποιον, τον οποίο παρακολουθώ με ενδιαφέρον. Δεν είμαι οπαδός του, γιατί δεν ανήκω στο χώρο της Ν.Δ…. λέγεται Κώστας Μπακογιάννης. Έχω λαμπρές μαρτυρίες για τη δράση του στη Κεντρική Ελλάδα, για το άνοιγμά του σε άλλες πολιτικές δυνάμεις, για την πρωτοτυπία της σκέψης του και για την εργατικότητά του. Ας κάνει ένα βήμα να τον γνωρίσουμε καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά.