Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 52χρονου φερόμενου ως βιαστή. Συγκλονίζει η απολογία του για την υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας: "Το έχω ξανακάνει και με άλλη κοπέλα!"



Στον ανακριτή έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε νεαρή φοιτήτρια σε ημιυπόγειο διαμέρισμα-κολαστήριο στη Δάφνη.

Ο κατηγορούμενος που είναι αντιμέτωπος με  τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί αύριο καθώς και σήμερα εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο.

Μάλιστα κατά την αποχώρησή του από το ανακριτικό γραφείο είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν του επέτρεψαν ούτε ένα τηλεφώνημα για να βρει δικηγόρο.

"Αυτή λέει ότι τη βίασα" είπε στα δικαστήρια ο 52χρονος που κατηγορείται ότι κράτησε όμηρο και κακοποιούσε με άγριο τρόπο επί ώρες μια 22χρονη κοπέλα.

Στην κατάθεσή του όμως στους αστυνομικούς σοκάρει με την περιγραφή της... δικής του αλήθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος φέρεται και να περιέγραψε γλαφυρά και σοκαριστικά με ποιον τρόπο παρενόχλησε και κακοποίησε την 22χρονη.

Τα σημεία της απολογίας του τα θεωρούμε ακατάλληλα ώστε να τα διαθέσουμε προς ανάγνωση στο κοινό μας, αλλά ο κάθε νοήμων μπορεί να αντιληφθεί πως ακριβώς φέρεται να περιέγραψε ο άνθρωπος αυτός τις "αρρωστημένες" πράξεις που φτάνουν και ξεπερνούν τα όρια ενός αυστηρώς ακατάλληλου δι ανηλίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε ότι είχε συμφωνία με την κοπέλα για να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του πάθη, ενώ λέει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο!

"Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα" φέρεται να ισχυρίστηκε ο 52χρονος, υποστηρίζοντας ότι κάτι ανάλογο έκανε και με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια, αλλά και με μια ακόμη κοπέλα η οποία είχε πάει στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός.

 

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 4-5-2017 στη Δάφνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δάφνης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΚΟΝΤΖΙΛΕΛΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βασιλικής, γεννηθέντα το 1965 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 και 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.