Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Οι ώρες τρόμου του επιχειρηματία στα χέρια των αδίστακτων απαγωγέων



 

Σε επικίνδυνη συμμορία Αλβανών κακοποιών επικεντρώνονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, για την αρπαγή και την ληστεία 41χρονου επιχειρηματία ιδιοκτήτη λογιστικής εταιρείας, στον οποίο οι ληστές είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Κυψέλης, την περασμένη Πέμπτη.

Ο 41χρονος είναι λογιστής διάσημων και επιχειρηματιών, ενώ παράλληλα είναι και λογιστικός εκπρόσωπος διαδικτυακής στοιχηματικής Εταιρείας με έδρα την Μάλτα.

Στα σκοτεινά μονοπάτια του υποκόσμου, μια καλή πληροφορία πληρώνεται με το 10% των κερδών

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως οι κακοποιοί είχαν καλή πληροφόρηση για την οικονομική δυνατότητα του επιχειρηματία και κυρίως για τις κινήσεις του, κάτι που φαίνεται και από τον σχεδιασμό τις επιχειρήσεις από την πλευρά των οπλοφόρων.

Παράλληλα οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην επιχείρηση του 41χρονου στην περιοχή του Αλίμου όπου και των οδήγησαν οι κακοποιοί, αφού πρώτα των είχαν περιλούσει με βενζίνη και τον απειλούσαν πως θα τον κάψουν, λέγοντας του σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στους Αστυνομικούς: “...τα λεφτά ρε, που είναι τα λεφτά; θα σε κάψουμε ζωντανό δεν καταλαβαίνουμε ρε”.

Από το οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, “βλέπουν” τρεις άνδρες, οι οποίοι φορούν κουκούλες “φουλ φέϊς” και παράλληλα τις κουκούλες από τις ζακέτες τους, ο ένας μάλιστα οπλισμένος με Καλάσνικοφ, να σπρώχνουν των όμηρο στην είσοδο της επιχείρησής του στον Άλιμο, ενώ πριν μπουν στο κτήριο ο ένας από αυτούς τον πιάνει από το σβέρκο και τον σπρώχνει στο εσωτερικό του κτηρίου.

Οι κακοποιοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, δεν είναι τρεις, αλλά τέσσερις, ίσως και παραπάνω, καθώς ο τέταρτος των οπλοφόρων κάθεται στο αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν, έτοιμος και με την μηχανή αναμμένη προκειμένου να να φύγουν άμεσα από το σημείο.