Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ο σπαρακτικός ο επικήδειος του συζύγου της Καρολάιν στην Αλόννησο με το μωρό αγκαλιά - "Δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου"



Συντετριμμένος ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν που σήμερα κλήθηκε να πει τόσο νωρίς και τόσο άδικα το τελευταίο αντίο στη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του. Η 20χρονη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο μόλις 11 μηνών παιδί της, οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία της κατοικία στην Αλόννησο.

 Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ράγισε καρδιές στον επικήδειο τον οποίο εκφώνησε, αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της συντρόφου του.
 "Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε" δήλωσε χαρακτηριστικά, με το κλίμα σε όλο το νησί να είναι ιδιαίτερα βαρύ.
Σπαρακτικός ο επικήδειος του συζύγου της Καρολάιν στην Αλόννησο με το μωρό αγκαλιά - "Δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου"
Κηδεία 20χρονης Καρολάιν
 

Όπως γράφει το Thenewspaper.gr, στην εκκλησία όπου μεταφέρθηκε η σορός της νεαρής μητέρας συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Αλοννήσου. Ντυμένοι στα μαύρα, με λουλούδια στα χέρια και με βαθιά συγκίνηση, τίμησαν τη μνήμη της αδικοχαμένης κοπέλας.

Κηδεία 20χρονης Καρολάιν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε με ελικόπτερο της εταιρείας στην οποία εργάζεται ως πιλότος, ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του τη Λυδία, την πολυαγαπημένη κόρη τους.

Κηδεία 3
Κηδεία 4
Κηδεία 5