Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Ο Χολυγουντιανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ στην Ακρόπολη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Την Ακρόπολη επισκέφθηκε χθες ο Χολυγουντιανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Man Of God» ( ο άνθρωπος του Θεού).

Ο ηθοποιός έφτασε στην Ακρόπολη γύρω στις 6 το απόγευμα όπου τον υποδέχθηκαν εκπρόσωποι της παραγωγής της ταινίας συνοδεία των οποίων ξεναγήθηκε στην Ακρόπολη.

Ο Χολυγουντιανός σταρ έμεινε ενθουσιασμένος από την περίηγησή του ενώ ρωτούσε διαρκώς τον επίσημο ξεναγό που τον συνόδευε για την ιστορία της Ακρόπολης.
Μάλιστα κοντοστάθηκε αρκετές φορές για να απολαύσει είτε τον αρχαιολογικό χώρο είτε την Αθήνα έτσι όπως αυτή φαινόταν από ψηλά.

Στις δηλώσεις του, στους δημοσιογράφους δεν παρέλειψε να μιλήσει για την αγάπη του στην Ελλάδα αλλά κυρίως για τον ενθουσιασμό του, που συμμετέχει σε μια ταινία για τη ζωή ενός σύγχρονου Αγίου που έκανε τόσα θαύματα.
Τόνισε μάλιστα στο Briefing News ότι ο ίδιος πιστεύει στο Θεό και στα θαύματα ενώ ευλαβείται κυρίως το πρόσωπο της Παναγίας.
Ο ρόλος του είναι ένας ρόλος τον οποίο αγάπησε από την πρώτη στιγμή όπως είπε στο BriefingNews όχι μόνο γιατί ως ασθενής θα βιώσει το πρώτο θαύμα από τον Άγιο στην σκηνή της ταινίας αλλά γιατί οι άνθρωποι πάντα στη ζωή τους ελπίζουν σε ένα θαύμα και αυτό είναι σημαδιακό και για τη δική του ζωή είπε ο ηθοποιός.
Ο ηθοποιός μετά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη έφαγε στο γνωστό παραλιακό εστιατόριο «island» μαζί με τους παραγωγούς της ταινίας και τους ηθοποιούς με τους οποίους θα συνεργαστεί στην δική του σκηνή , τον Ρώσο σταρ Αλεξάντερ Πετρόφ ο οποίος υποδύεται τον βοηθό του Αγίου Νεκταρίου στην ταινία και την ελληνίδα ηθοποιό Μαρθίλια Σβάρνα η οποία υποδύεται την μοναχή Ευφημία και η οποία θα γίνει μάρτυρας του πρώτου θαύματος του Αγίου Νεκταρίου στον παράλυτο ασθενή Μίκι Ρουρκ

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Νίκος Χαλκιόπουλος

 

 

Φωτογραφίες με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό και τον ιδιοκτήτη του γνωστού εστιατορίου «island», Χρύσανθο Πανά.