Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο εισαγγελέας καλεί τον Τσελέντη για απολογία. Ξεσπά κατά Σπίρτζη και ΣΥΡΙΖΑ



Κλήση σε απολογία έλαβε ο Πατρινός Σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Άκης Τσελέντης για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον σεισμό της Λέσβου.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, φτάνοντας στο Νέο Δελχί της Ινδίας, έγραψε στο facebook τα εξής, κάνοντας επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑ ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΛΕΣΒΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΠΡΙΤΖΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ (ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΡΡΩΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ). ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΕΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΜΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΡΙΤΖΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΗΣ. ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ 30,000 ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΗΝ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΙΣ ΠΗΡΑΜΕ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΩΜΑΤΑ, ΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ ΣΠΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ".