Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός μιλούσε για τον κορωνοϊό λίγες μέρες πριν εισαχθεί στη ΜΕΘ



«Για να νικήσεις έναν εχθρό πρέπει πρώτα να μάθεις τα τρωτά του σημεία», είχε πει σε μία από τις συνεντεύξεις του ο Δημήτρης Κρεμαστινός λίγες μέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο χτυπημένος από τον ιό.

Με την ιδιότητα του γιατρού, με την οποία άλλωστε ενεπλάκη και στην πολιτική, έδινε συμβουλές για τον κορωνοϊό και οδηγίες στην κοινωνία για το πως μπορεί να προφυλαχθεί από αυτόν.

Με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δημήτρης Κρεμαστινός λίγες μέρες πριν νοσήσει και εισαχθεί στο νοσοκομείο, βοηθούσε την ιατρική κοινότητα στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στις 22 Μαρτίου είχε προαναγγείλει την παρουσία του και στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», για να μιλήσει για τις επιπτώσεις του κοροναϊού στη ζωή μας. Τέσσερις ημέρες μετά, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο αναφοράς, αφού χτυπήθηκε και ο ίδιος από τον φονικό ιό.

«Καλεσμένος σήμερα Κυριακή 22 – 3 – 2020 και ώρα 16.15 στην εκπομπή » Μαζί σου » με την δημοσιογράφο Τατιάνα Στεφανιδου στο ΣΚΑΙ . Συζητάμε για την αληθινή διάσταση των επιπτώσεων στην ζωή μας λόγω του Covid – 19», είχε γράψει στον λογαριασμό του στο facebook.