Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νοσοκομείο Βόλου: Η συγκινητική έκπληξη σε ασθενή με κορωνοιό..



Μία από τις πλέον συγκινητικές στιγμές, που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στη μνήμη τους όσα χρόνια και να περάσουν, μοιράστηκαν πριν από λίγες μέρες γιατροί και νοσηλευτές του 7ου ορόφου του Νοσοκομείου Βόλου με έναν ασθενή, ηλικίας 42 χρόνων, πατέρα δύο μικρών παιδιών, που νοσηλεύεται στην Α’ Κλινική covid με κορονοϊό.

 Από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στην κλινική, έγινε «ένα» με γιατρούς και νοσηλευτές. Ανθρωπος αισιόδοξος και συμπονετικός με όλους, τους κέρδισε μονομιάς. Πριν από λίγες μέρες, όπως αναφέρει το newsit.gr, συνομιλώντας με τη γιατρό και τις νοσηλεύτριες που εφημέρευαν ενημέρωσε ότι πλησιάζουν τα γενέθλιά του.
 «Τι κρίμα που είμαι εδώ μέσα και δεν θα μπορέσω να τα γιορτάσω με τα παιδάκια μου και την αγαπημένη μου γυναίκα», είπε με τρεμάμενη φωνή που έσπαγε. Ήταν ολοφάνερο πως ένιωθε μόνος και ότι του έλειπαν οι δικοί του άνθρωποι. Το ίδιο συναίσθημα άλλωστε κατακλύζει όλους τους ασθενείς των κλινικών covid, που δεν μπορούν να δούνε τους δικούς τους ανθρώπους και η μοναδική τους επικοινωνία με τον έξω κόσμο, είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που κάνουν τη νοσηλεία τους.
Βόλος - Κορονοϊός: Τα πιο δύσκολα γενέθλια - Δείτε την έκπληξη που έκανε  τον ασθενή να δακρύσει