Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 -

Νέο βίντεο στην δημοσιότητα από την έξοδο του ζευγαριού πριν τον ξυλοδαρμόΣτη δημοσιότητα ήρθε νέο βίντεο ντοκουμέντο από την βραδινή έξοδο του Απόστολου Λύτρα με την Σοφία Πολυζωγοπούλου, πρίν η σύζυγος δεχθεί επίθεση από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο.

Στο βίντεο καταγράφονται τα τελευταία λεπτά προτού ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου αποχωρήσουν από το μαγαζί, όπου διασκέδαζαν τη μοιραία νύχτα του ξυλοδαρμού.

Λίγα λεπτά πριν το ζευγάρι περάσει την πόρτα του κέντρου διασκέδασης, αποχωρώντας, τίποτα δεν αποτυπώνει το άγριο περιστατικό που θα ακολουθήσει, οδηγώντας τη Σοφία Πολυζωγοπούλου στο νοσοκομείο με τρομερά τραύματα και στη μετέπειτα σύλληψη του Απόστολου Λύτρα.

Στο ίδιο βίντεο καταγράφεται ο γνωστός ποινικολόγος να κοιτάζει τον φακό, ήρεμος.

Νωρίτερα σήμερα Τετάρτη, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της η Σοφία Πολυζωγοπούλου για την εισβολή στο σπίτι της.

Σημειώνεται πως χθες το βράδυ η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους και δικηγόρο μπήκαν στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του ποινικολόγου, για να πάρουν προσωπικά αντικείμενά του. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Έξω από το σπίτι βρισκόταν περιπολικό της Αστυνομίας, όμως από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το panic button, κατέφτασαν άλλα δύο περιπολικά και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα.

Από την πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου κατατέθηκε μήνυση και σε βάρος του Απόστολου Λύτρα για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Παράλληλα, κι ενώ αναμένεται να παραδοθεί ο γνωστός ποινικολόγος, εντός της ημέρας ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός, θα ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή του κράτηση.