Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Νεκρό βρέφος Ζωγράφου: Η οικογένεια μετακομίζει στην Κομοτηνή όπου και θα κηδέψουν το μωρό τους



Την απόφαση να μετακομίσουν στην Κομοτηνή όπου και θα κηδέψουν το μωρό τους, πήρε ο 23χρονος πατέρας από την Συρία όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Όλα τα δύσκολα περάσανε, θα θρηνήσουμε και την κόρη μας. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχούλα της. Ξεκινάμε μια καινούρια αρχή και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά», δήλωσε ο πατέρας μετά την τραγική ιστορία που βίωσαν τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, ο 23χρονος πατέρας πήγε στο σπίτι στου Ζωγράφου, μάζεψε όλα τους τα υπάρχοντα σε πλαστικές σακούλες και έφυγε άρον άρον, καθώς δεν ήθελε πια να μένει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ούτε μέρα.

«Ζήτησα από την ΜΚΟ να αλλάξουμε περιβάλλον για να "θάψουμε" το παρελθόν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προκαταρκτική εξέταση για τους ιατροδικαστές

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που ζήτησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη πειθαρχικού παραπτώματος στην υπόθεση του νεκρού μωρού, μετά την θύελλα που ξέσπασε με τους ιατροδικαστές που έκαναν αρχικά λόγο για σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους.