Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νεαροί θα διακινούσαν μεγάλη ποσότητα κάνναβης



Ύποπτος ήταν ο τρόπος με τον οποίο κινούνταν με μοτοποδήλατο δύο νεαροί ηλικίας 21 και 20 ετών, γεγονός που έκανε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που περιπολούσαν στην πόλη της Ρόδου να  τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Σε αθέατο σημείο του μοτοποδηλάτου, βρέθηκαν κρυμμένες δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 187,8 γραμμαρίων κι έτσι οι επιβάτες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στη Δίωξη Ναρκωτικών, οι άνδρες της οποίας έκαναν έρευνες στα σπίτια τους όπου κατασχέθηκαν άλλα 246 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 240 ευρώ.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε στους δυο φίλους δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, ενώ το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε ως μέσο που διευκόλυνε την πώληση των απαγορευμένων ουσιών.

*** Στο Ρίο, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έλεγχο σε έναν 50χρονο ταξιδιώτη και βρήκαν στις αποσκευές που μετέφερε μια συσκευασία που περιείχε 74,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και 340 ευρώ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

*** Στην Πάτρα, αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έλεγχο σε έναν 25χρονο τη στιγμή που αποβιβάζονταν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε και βρήκαν στην κατοχή του μια συσκευασία που περιείχε 46,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβη