Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 27χρονου Μπάμπη σε τροχαίο



Θρήνος στην κηδεία του 27χρονου φανοποιού Μπάμπη Τόγια, ο οποίος έχασε την ζωή του σε εφιαλτικό τροχαίο με την μηχανή του που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (17-04-2016) στο 67ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Σχηματαρίου.

Και ενώ τα πρώτα στοιχεία, ανέφεραν ότι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής, όταν προσπάθησε να αποφύγει προπορευόμενο φορτηγό που κινούταν με κατεύθυνση προς Λαμία, ήρθε η τελική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ όπου μετά από έρευνα της Τροχαίας διαπιστώθηκαν τα εξής:

Η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 27χρονος προσέκρουσε σε φορτηγό που οδηγούσε 35χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη, ενώ επισημαίνεται πως η προανάκριση συνεχίζεται, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, από το Τμήμα Τροχαίας Αυτ/μων Βοιωτίας.

Ο Μπάμπης Τόγιας ήταν φανοποιός και καταγόταν από το Αυλωνάρι, ενώ στη περιοχή Οριό διατηρούσε το φανοποιείο του.Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως το παλικάρι που «διψούσε» για ζωή, δεν είναι κοντά τους.  Βρίσκεται πλέον στη γειτονιά των Αγγέλων! Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η μεγάλη του «αγάπη» για τις μηχανές θα έμελλε να την «πληρώσει» με την ίδια του τη ζωή.