Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ν.Δ.: Ντροπή για το πολιτικό σύστημα η πρωτόγνωρη επίθεση του Γ. Βαρεμένου στην Άννα Καραμανλή



Για «ακραία σεξιστική επίθεση» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή κάνει λόγο η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχαν οι δύο βουλευτές.

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά» αναφέρει η Πειραιώς.

Όπως σημειώνει το κόμμα «η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας». «Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι οι τόνοι μεταξύ των δύο βουλευτών ανέβηκαν όταν η κ. Καραμανλή κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του υποσμηναγού του μοιραίου Phantom πήγε στο θέατρο, δείχνοντας μάλιστα σχετική φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τη Ράνια Σβίγκου και την Πόπη Τσαπανίδου. «Αυτή είναι η ελεεινή υποκρισία Τσίπρα» είπε.

Ο Γιώργος Βαρεμένος αντέδρασε έντονα κάνοντας λόγο για «αθλιότητα», ενώ άρπαξε τη φωτογραφία από τα χέρια της βουλευτού και την τσαλάκωσε. «Τι θέλουν να πουν ότι δεν σεβόμαστε τον θάνατο των πιλότων;» διερωτήθηκε.