Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 -
Μερική συννεφιά

21 °C

Σήμερα, 16. Ιουλίου 2019

Νατάσα Βαρελά: Ποια ήταν η δημοσιογράφος που πέθανε στα 30 της χρόνιαΟ δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί για τον πρόωρο χαμό της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά η οποία πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η Νατάσα που έφυγε μόλις στα 30 της χρόνια ήταν ένα γλυκό όμορφο και καλό παιδί και όλοι οι συνάδελφοί της είχαν να πουν ένα καλό λόγο γι΄ αυτήν. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά και στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο στο τμήμα Μέσων Ενημέρωσης. Δούλευε σκληρά και το γλυκό της χαμόγελο δεν έφευγε ποτέ από το πρόσωπό της

Εργάστηκε στο Extra, μετά στο κανάλι Epsilon ενώ τελευταία, εργαζόταν στο Νέο Κανάλι όπου παρουσίαζε μαζί με την Βασιλική Πετρίδου εκπομπή με θέματα υγείας.

 

Διάβασε όσα έγραψε για εκείνη ο δημοσιογράφος  Γιάννης Παπαγιάννης. Ο πατέρας της άτυχης Νατάσας πήρε στο τηλέφωνο το δημοσιογράφο και του ανακοίνωσε την τραγική είδηση του χαμού της :

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…
Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη με πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…