Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Νάσος Ηλιόπουλος: Και επίσημα υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Αθηναίων



Το πρόσωπο που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να ριχθεί στη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2019 και συγκεκριμένα στο δήμο της Αθήνας είναι και επίσημα ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου, η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Αθήνα Ανοιχτή Πόλη» παρουσίασε επίσημα τον υποψήφιό της για τις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος είχε ανάψει από την πρώτη στιγμή το «πράσινο φως» στον Αλέξη Τσίπρα, αποδεχόμενος να είναι υποψήφιος για το δήμο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναζητήσει τον «εκλεκτό» του και σε προσωπικότητες εκτός Βουλής αλλά είτε βρήκε… κλειστές πόρτες είτε το κόμμα θεώρησε ότι δεν θα μπορούσαν να τεθούν, αυτά τα πρόσωπα, αντιμέτωπα με αντιπάλους όπως ο Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο Παύλος Γερουλάνος, που προέρχεται από μεγάλη αστική οικογένεια της Αθήνας.

Έτσι, επιλέχθηκε για το Δήμο Αθηναίων ο Νάσος Ηλιόπουλος. Ο νεαρός υφυπουργός Εργασίας θεωρείται εργατικός και πολύ αποτελεσματικός, χαίρει εκτίμησης από στελέχη της Κουμουνδούρου και προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ.