Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ναρκωτικά - Βέροια: Ο «Booker» βρήκε ηρωίνη, χασίς, μεθαδόνη και χάπια



Με μια συντονισμένη επιχείρηση που «σφραγίστηκε» από την έρευνα του σκύλου ανιχνευτή «Booker», οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας έβαλαν στο χέρι έναν Έλληνα που διακινούσε ναρκωτικά για κάθε γούστο στη βόρεια Ελλάδα.

Ο δράστης εντοπίστηκε σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έρευνα που έγινε στο όχημα που οδηγούσε με την βοήθεια του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος, βρέθηκαν πάνω του «φιξάκια» με 9,7 γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και 130 ευρώ.

Στη συνέχεια, ο «Booker» έκανε έρευνα στο σπίτι του, όπου ξετρύπωσε κρυμμένα σε διάφορους χώρους συσκευασίες με 480,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και με ηρωίνη συνολικού βάρους 42,7 γραμμαρίων, 75 μπουκάλια με 14 λίτρα και 190 ml μεθαδόνης, 612 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και 20 σπόρους κάνναβης!

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 20 κενά νάιλον σακουλάκια συσκευασίας και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο δράστης, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και του απαγγέλθηκε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή κειμένου: 

protothema