Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 -
Συννεφιά

22 °C

Σήμερα, 24. Οκτωβρίου 2021

Μυστήριο με τον αγνοούμενο γιατρό στην Πάτρα: Οι αρχές προσπαθούν να καταλάβουν πως βρέθηκε στην Αθήνα με το αυτοκίνητό του να είναι την Ακράτα!Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την ιστορία του 43χρονου γιατρού Γιώργου Φιλιππάκη από την Πάτρα, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από το βράδυ της Δευτέρας, και του οποίου η εξαφάνιση είχε αίσιο τέλος. 

Ο καρδιοχειρουργός εμφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μόνος του στο Α.Τ Ομονοίας αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να εξαφανιστεί. 

Η μητέρα του η οποία μεγαλώνει το παιδί του στη Ρόδο μίλησε λίγα λεπτά από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τα ευχάριστα νέα.

«Τέλος καλό όλα καλά. Ευτυχώς είναι καλά από ό,τι έμαθα, δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του. Ευτυχώς εμφανίστηκε ο γιος μου και έβαλε τέλος στην αγωνία όλων μας. Το παιδί του μένει με εμένα εδώ στην Ρόδο, επειδή και η νύφη μου είναι γιατρός και κάνουν πολλά ταξίδια. Περιμένουμε να δούμε γιατί μας έβαλε σε τέτοια αγωνία, που ήταν αυτές τις ημέρες και πως βρέθηκε στην Αθήνα. Το θετικό είναι ότι είναι ζωντανός, όλα τα άλλα θα τα βρούμε», είπε συγκινημένη.

Για την ώρα παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί από το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, στο ύψος της Ακράτας, στην άκρη του δρόμου και με αναμμένα τα αλάρμ.

Όπως είχε αποκαλύψει την Πέμπτη η μητέρα του, ο 43χρονος καρδιοχειρουργός τους είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε στην Ρόδο. «Θα ερχόταν σε εμάς. Δεν ξέρω πως βρέθηκε στην Ακράτα» δήλωνε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον ερωτήματα δημιουργεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε στην Ακράτα και ο ίδιος πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης λίγο μετά τις 12 στο Α.Τ Ομόνοιας.

Για την εξαφάνισή του 43χρονου γιατρού είχε εκδοθεί silver alert.