Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 -

Μυστήριο με νέους εμπρησμούς στον Άγιο Παντελεήμονα μετά το μπαράζ στα Εξάρχεια – 4 αυτοκίνητα στις φλόγες τα ξημερώματαΠροβληματισμός επικρατεί στις Αρχές για το νέο μπαράζ εμπρησμών που σημειώθηκε τα ξημερώματα προς Σάββατο (02.03.24) στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μόλις λίγες ημέρες μετά τις φωτιές που ξέσπασαν σε αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων στα Εξάρχεια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, συνολικά τέσσερα ήταν τα αυτοκίνητα που τυλίχτηκαν στις φλόγες, από εμπρησμό όπως εκτιμούν οι Αρχές, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για 2 οχήματα στην συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Φυλής, για όχημα στην συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ηπείρου ένα ακόμη ΙΧ στην Αγίου Παύλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πίσω από το νέο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων να κρύβεται το ίδιο άτομο που προκάλεσε το μπαράζ στα Εξάρχεια το πρωί της περασμένης Πέμπτης (29.02.2024).

Υπενθυμίζεται ότι σχετικά με τις πρόσφατες εμπρηστικές επιθέσεις στα Εξάρχεια, η ΕΛΑΣ αναζητούσε πεζό, που κινείτο ύποπτα στην περιοχή την προηγούμενη Πέμπτη. 

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Πηγή κειμένου: 

 

 newsit