Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

8 °C

Σήμερα, 12. Απριλίου 2021

Mπάμπης Στόκας: “Ήταν επιθυμία της οικογένειας Ξυδούς να μην είμαι στο αφιέρωμα που έγινε για εκείνον”Λίγο μετά την προβολή του αφιερώματος που έγινε στον Μάνο Ξυδούς στο «Σπίτι με το Mega», ο Μπάμπης Στόκας μίλησε στη «Φωλιά των ΚουΚου», τόσο για την δική του απουσία, όσο και του Φίλιππου Πλιάτσικα, λέγοντας πως ήταν επιλογή της οικογένειας.
Πιο συγκεκριμένα
“Ήταν επιλογή της οικογένειας. Αν μας λέγανε να πάμε σε μια εκπομπή του Μάνου θα πηγαίναμε. Δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί θέμα. Θα κάνεις ένα αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς ήταν λογικό να πάμε εγώ και ο Φίλιππος. Οι άνθρωποι που κάνανε την παραγωγή, η οικογένεια, οι εταιρείες, διαλέξανε αυτό. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό. Δεν με πείραξε. Δεν το κάνουμε ζήτημα. Είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους”, δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Δεν είμαστε ανόητοι, δε θα είχαμε απαιτήσεις για να πάμε σε μια εκπομπή για τον Μάνο. Δεν ενοχληθήκαμε. Η ζωή του καθενός είναι δική του και αποφασίζει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Και τσακωμένοι να ήμασταν δε θα λέγαμε ποτέ όχι… Δεν τρέχει τίποτα. Οι Πυξ Λαξ τόσο χρόνια προσπαθούσαν να πουλήσουν με αισθητικοί αυτό που φτιάχνανε… Δε μου αρέσει όμως να είμαι κριτής των άλλων”.