Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Το μωράκι τους σαράντισε και ανέβασαν την πρώτη του φωτογραφία! Ποιοι είναι οι πανευτυχείς γονείς;



Να σας ζήσει η πανέμορφη κορούλα σας...Ζέτα Θεοδωροπούλου και Παναγιώτη Ταχτσίδη! Σαράντα ολόκληρες μέρες πέρασαν από τότε που η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της σύντροφο.

«Σαραντίσαμε σήμερα, πήραμε ευχούλα και μπήκαμε στο ιερό. Να έχεις υγεία Αφροδιτούλα μας, όλες οι καλές οι μοίρες πάνω σου, ευλογημένο μου μωρό. Να είσαι καλότυχο, φωτισμένο και η ζωή σου γεμάτη από ευτυχία. Γλυκό μου πλασματάκι, καρπέ του έρωτά μου, βασίλισσα της καρδιάς μου. Σ’ αγαπώ», έγραψε η τρυφερή μανούλα στη λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας του μωρού της, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και απαθανάτιζε την Αφροδιτούλα της να κοιμάται ήσυχα στο κρεβατάκι της!

Το όνομα της μικρής, όπως καταλάβατε, θα είναι «Αφροδίτη», ένα όνομα που είχε «αποκαλυφθεί» από το τατουάζ που έκανε ο μπαμπάς του, Παναγιώτης Ταχτσίδης! Το ζευγάρι ζει τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές της ζωής του, αφού ο έρωτάς τους ολοκληρώθηκε στα μάτια της μικρής τους Αφροδίτης!