Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μητρόπουλος: Ο λαός δεν μπορεί να καταλάβει τι έρχεται - Ο Θεός να βάλει το χέρι του



Για τις πιο «παράξενες και ανήθικες» εκλογές της ιστορίας μας έκανε λόγο ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, σε νέες του δηλώσεις την Τρίτη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι ο λαός καλείται να ψηφίσει κόμματα τα οποία έχουν υποχρεωτικά ως πρόγραμμα το μνημόνιο και όπως υπογράμμισε, αυτό πλήττει τις αρχές της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, αυτό που καλούνται οι Έλληνες στις 20 Σεπτεμβρίου, «είναι να νομιμοποιήσουν το κοινωνικό ολοκαύτωμα του τρίτου μνημονίου». Μάλιστα, μίλησε εκ νέου για σχέδιο σπίλωσής του εκ των έσω. 

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε επίσης ότι ποτέ στην ιστορία της Αριστεράς, κυβέρνηση δεν εφάρμοσε μέτρα τέτοιας σκληρότητας κατά του λαού της και ζήτησε από τον Θεό να βάλει το χέρι του!

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του, ο λαός δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που έρχεται», είπε χαρακτηριστικά έκλεισε ο κ.Μητρόπουλος.

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το αν θα προχωρούσε στις παραπάνω δηλώσεις αν είχε μπει στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε πως έχει «συνέπεια σε ό,τι λέει», υπενθυμίζοντας ότι την 21η Φεβρουαρίου είχε καταγγείλει την αποτυχημένη διαπραγμάτευση.

«Είχα μια γραμμή πορείας, όχι γιατί ήθελα να πλήξω τον Τσίπρα και την αποτυχημένη γραμμή διαπραγμάτευσης, αλλά για τα μέτρα που περιέχονταν», ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος.