Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το μήνυμα της γιαγιάς του μικρού Βαγγέλη που "σπαράζει" καρδιές - Το μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν τον εγγονό της!



Πριν από λίγες ημέρες, τα social media και τα κανάλια κατακλύστηκαν από μια είδηση που συγκίνησε όλο τον κόσμο.

Ο μικρός Βαγγελάκης είναι 5 ετών και παλεύει εδώ και τρία χρόνια έναν τρομερό εχθρό. Τον καρκίνο. Όταν κρίθηκε αναγκαία η συνέχεια της θεραπείας του στις ΗΠΑ, στο Memorial Hospital, με υπέρογκο κόστος η οικογένεια δεν είχε άλλη διέξοδο από το να επικαλεστεί την ανθρωπιά του απλού κόσμου.

Η ιστορία του Βαγγέλη διαδόθηκε στο διαδίκτυο και ο καθένας στήριξε όπως μπορούσε, άλλοι με μια απλή κοινοποίηση, άλλη με λίγα χρήματα από το υστέρημά τους, άλλοι με περισσότερα.

Και όλη αυτή η κινητοποίηση στέφθηκε με επιτυχία, δίνοντας στον μικρό μαχητή το δικαίωμα να συνεχίσει τον αγώνα του για τη ζωή.

Η γιαγιά του μικρού Βαγγέλη, η κ. Νίκη Βογιατζή, έγραψε ένα σπαρακτικό ποστ, ευχαριστώντας όλους όσους κινητοποιήθηκαν για να πάρει ο Βαγγελάκης της το εισιτήριο ζωής που του πρέπει, όπως τονίζει.

«Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε της ταλαιπωρίας μας και της κοινωνικής απομόνωσης λόγω της καταστάσεως στην πατρίδα μας,εσείς όλοι σκύψατε και αφουγκραστήκατε το πρόβλημα μας και απλόχερα μας δείξατε την ανθρωπιά σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο και πολύ μικρο, γι αυτό που προσφέρατε εσείς σ αυτό το μικρό μου μαχητή και ηρώα Β α γ γ έ λ η.

Πριν 5 χρόνια η καρδιά μου σκίρτησε από χαρά στη γέννηση αυτού του μικρού μωρού που ήρθε στη ζωή μου ο μικρός Βαγγέλης ο εγγονός μου.

Ήμουν βουτηγμένη στο πόνο και στην απελπισία για την έκβαση αυτή του αγώνα του μικρού μας άγγελου. Του Βαγγέλη μου και τώρα τον Βαγγέλη όλων μας..

Κλείνω τα μάτια και ονειρεύομαι τώρα χάρη σε όλους εσάς, τη στιγμή που θα δω τον μικρο μου μαχητή γέρο δυνατό και να τρέχει πάλι στην αγκαλιά μου,και όλοι πάλι μαζί να ξεκινάμε τη ζωή μας από κει που την αφήσαμε πριν δυόμιση χρόνια.

Με τη βοήθεια και τις προσευχές σας και την ανθρωπιά σας πάνω απ όλα, είχαμε το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ όλο το κόσμο, το νονό του, την κόρη μου που πάλεψε για το παιδί της και παλεύει με νύχια και δόνται για το καλύτερο δυνατό. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Εύχομαι υγεία στις οικογένειες όλων σας.

Είμαι ευγνώμων για όλο αυτό τον αγώνα ζωής που κάνατε για να πάρει ο Βαγγελάκης μου το εισιτήριο ζωής που του πρέπει».