Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Μαγνησία: Κάρφωσε μαχαίρι στην κοιλιά του όταν του επιδόθηκε η έξωση



Ο άνδρας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας χθες το μεσημέρι, όταν με μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά και, ευτυχώς, βρίσκεται στη ζωή, ενώ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το μεσημέρι πήγαν στο σπίτι που νοικιάζει ο 67χρονος με την κατάκοιτη σύζυγό του, δύο δικαστικοί επιμελητές για να του επιδώσουν έξωση, σε εφαρμογή απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμυρού, με την οποία υποχρεώνονταν το ζευγάρι σε έξωση.

Ο 67χρονος που εκτιμάται ότι ήταν ίσως και υπό την επήρεια αλκοόλ, αρχικά ήταν συνεργάσιμος και μάζευε τα πράγματά του. Στη συνέχεια όμως άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα οι δικαστικοί επιμελητές να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Κάποια στιγμή, ο 67χρονος, πήγε στην τουαλέτα που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού και με μαχαίρι που είχε μαζί του, αυτοτραυματίστηκε στη δεξιά κοιλιακή χώρα.

Άμεσα ενημερώθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άνδρα αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, εκτός κινδύνου.