Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ληστεία στο Καματερό: Η τέταρτη φορά που χτύπησε το ίδιο σούπερ μάρκετ ο δράστης



Η τέταρτη ήταν η... φαρμακερή για τον 39χρονο άντρα που αναστάτωσε το Καματερό, όταν εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ για να το ληστέψει και κράτησε όμηρο μια υπάλληλο. 

Η ταυτοποίηση των στοιχείων του αποκάλυψε ότι η επιδρομή στο σούπερ μάρκετ το Σάββατο ήταν η τέταρτη, αφού όπως προέκυψε είχε ληστέψει το ίδιο υποκατάστημα άλλες τρεις φορές.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα οδήγησαν σε ένα 39χρονο σεσημασμένο για ληστείες ο οποίος όπως προέκυψε από την εξέταση των βίντεο του συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ και μαρτυρίες είχε διαπράξει στο παρελθόν άλλες τρεις ληστρικές επιθέσεις. 

Το ίδιο έκανε και το απόγευμα του Σαββάτου, οι υπάλληλοι όμως αυτή τη φορά πάτησαν το κουμπί πανικού με συνέπεια οι αστυνομικοί του κοντινού αστυνομικού τμήματος να φτάσουν σύντομα στο σημείο και να μπλοκάρουν την περιοχή για να αποτρέψουν τη διαφυγή του.

Τότε ο 39χρονος άρπαξε ως όμηρο μια υπάλληλο την κράτησε μπροστά του σημαδεύοντας την με το όπλο στο κεφάλι και επιχείρησε να φύγει. Η γυναίκα όμως κατάφερε να του ξεφύγει οπότε και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του με συνέπεια να τον τραυματίσουν.

Ακολούθως ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έκτοτε νοσηλεύεται φρουρούμενος, σε σοβαρή κατάσταση.