Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κυψέλη – Τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη



Ληστεία έγινε το πρωί σε κοσμηματοπωλείο στην Κυψέλη. Οι δράστες επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου με λοστό τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στη συνέχεια αφού άρπαξαν κοσμήματα τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν από τις 9:30 το πρωί μία μηχανή με δύο επιβαίνοντες σταμάτησε μπροστά από το κοσμηματοπωλείο. Ο ένας μπήκε στο κατάστημα κρατώντας όπλο και ο άλλος παρέμεινε στην είσοδο για να κρατάει τσίλιες. Οι δράστες ζήτησαν χρήματα από τον ιδιοκτήτη, εκείνος αντιστάθηκε και στη συνέχεια ο ένας από τους κακοποιούς τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι.

Ένας περίοικος που άκουσε τις φωνές και έτρεξε να βοηθήσει απειλήθηκε από τους κακοποιούς, οι οποίοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή έχοντας κλέψει κασετίνες με κοσμήματα. Ο περίοικος που είδε αιμόφυρτο τον καταστηματάρχη ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.