Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 -
Μερική συννεφιά

13 °C

Σήμερα, 17. Οκτωβρίου 2021

Λήμνος: Γνωστός επιχειρηματίας πετούσε φυλλάδια με υβριστικό περιεχόμενο κατά υποψήφιας ΠεριφερειάρχηΈνας 63χρονος συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στη Μύρινα της Λήμνου, ενώ πετούσε έντυπα με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος της υποψήφιας Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνας Καλογήρου

Τα φυλλάδια με υβριστικό και ψευδές περιεχόμενο είχαν σκορπιστεί παντού την παραμονή των εκλογών και είχαν πεταχτεί ακόμη και έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης 80 χρονης μητέρας της κας. Καλογήρου. Τα ίδια έντυπα είχαν διανεμηθεί και σ' όλη τη Λέσβο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Στα εν λόγω φυλλάδια αναφερόταν ότι η κ. Καλογήρου «κατέστρεψε το “Lesvos shop”, το Σούπερ Μάρκετ “Λέσβος”, ναυτιλιακές εταιρίες και τη “Συνεταιριστική Τράπεζα” κάτι που είναι ψευδές καθώς όλα αυτά συνέβησαν πολύ πριν αναλάβει καθήκοντα στην Περιφέρεια.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας της Λήμνου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του 63χρονου επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση εκλογικής νομοθεσίας.

Παραμένει ακόμη άγνωστο αν η κ. Καλογήρου θα προβεί σε μηνύσεις εις βάρος του επιχειρηματία για συκοφαντική δυσφήμιση.