Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Λίμνη Κρεμαστών: Το ιδιόχειρο σημείωμα της 48χρονης που αγνοείται και το εύρημα σε 90 μέτρα βάθος



Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης μητέρας στο Καρπενήσι. Ένα νέο στοιχείο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα τελευταία ίχνη της, δηλαδή το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε στο αυτοκίνητό της. Το σημείωμα φέρεται να γράφει "Να προσέχεις το παιδί" και πιθανόν αναφέρεται στον σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται πως η εξαφάνισή της έγινε γνωστή την περασμένη Πέμπτη, την τελευταία ημέρα δηλαδή που η ίδια έδωσε σημεία ζωής.

Μέσα στο αυτοκίνητο η γυναίκα είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο αλλά και δέκα σελίδες γραμμένες από την ίδια. Μεταξύ άλλων, έγραφε: "Αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία" καθώς και κάποια λόγια για τον άντρα της και το γιο της.
 
Θρίλερ στο Καρπενήσι: "Να προσέχεις το παιδί" - Το ιδιόχειρο σημείωμα της 48χρονης που αγνοείται και το εύρημα σε 90 μέτρα βάθος
 
Εύρημα που σχετίζεται με την εξαφάνιση

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή της Λίμνης. Το Σάββατο το ειδικό τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εντόπισε εύρημα που πιθανόν σχετίζεται με την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του LamiaReport κάνουν λόγο για ένα εύρημα στα 90 μέτρα βάθος, που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, και μάλιστα είναι κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο η αγνοουμένη.

Σύμφωνα με τα evritanika.gr το τεχνολογικά εξελιγμένο μηχάνημα του Ερυθρού Σταυρού ονομάζεται SONAR EMILY και πρόκειται για ένα τηλεκατευθυνόμενο ναυαγοσωστικό ρομπότ το οποίο βοηθά στον εντοπισμό αγνοουμένων στο νερό, έχοντας τη δυνατότητα εντοπισμού ακόμα και σε βάθος 70 μέτρων. Έχει ακτίνα δράσης έως και 400μ. από το χειριστή του και οι αρχές ευελπιστούν ότι θα συνδράμει αποφασιστικά στις έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές "χτενίζουν" την περιοχή στη λίμνη και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερη την εκδοχή η γυναίκα να έπεσε στα νερά της λίμνης σε μια κίνηση απελπισίας.