Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Λάθος υπουργός υπογράφει την αίτηση αναίρεσης του ασύλου για τον Τούρκο στρατιωτικό!



Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται η Κυβέρνηση με τη χορήγηση ασύλου σε έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην πατρίδα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2017 στην γείτονα χώρα.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν δικαστικοί κύκλοι, ήταν τόσο μεγάλος είναι ο πανικός στο Μαξίμου που ξέχασαν ότι η Κυβέρνηση συνέστησε και υπάρχει πλέον υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Και ότι πλέον, καθ΄ ύλην αρμόδιος να υπογράψει την αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης της 3ης Ανεξάρτητης Δευτεροβάθμια Επιτροπής Ασύλου με την οποία παρέχεται άσυλο στον Τούρκο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου OZKAYNAKCI SULEYMAN είναι ο Γιάννης Μουζάλας και όχι ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτης που την υπογράφει.

Δεν αρκεί μόνο αυτό. Ο καθολικός Κυβερνητικός πανικός οδήγησαν το Μαξίμου στο να καταθέσει την αίτηση ακύρωσης σε Αστυνομικό Τμήμα επειδή τα δικαστήρια ήταν κλειστά λόγω των εορτών. Η αίτηση θα διαβιβαστεί υπηρεσιακά στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών στην πρώτη εργάσιμη ημέρα του νέου έτους και μετά θα προσδιοριστεί η ημερομηνία της δικασίμου που θα συζητηθεί στο ακροατήριο.